Reklama
Dnes je úterý 26.11.2024     svátek má Artur

Pstruh na hořčici


23.9.2011 Pro ženy/Komentáře (1), autor:
admin

 

 Ingredience:

 2 pstruzi,

 2 PL  lžíce francouzské hořčice,

 2 PL hl. mouky,

 mletý bílý pepř,  2 červené  papriky,  2 PL  lžíce oleje,

 1 PL másla, sůl,  citron, rajčata, česnek dle chuti

 

 V misce si připravíme  olej, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, sůl, pepř, hořčici.

 Pstruhy  osolíme (hlavně uvnitř) a obalíme v hl. mouce. Vložíme  na r ozehřátou pánev na olej  a osmažíme   z obou stran. Když je osmažen z obou stran, polijeme  ho připraveným dresinkem. Na grilovací pánvičce ugrilujeme červenou  papriku  a rajčata.

 

 Podáváme s vařenými brambory a plátky citronu.

 

(Recept nám zaslala paní Nikodýmová)

Diskuze k článku

  Přihlaste se prosím do diskuze JL

email / login:

heslo:

Komentáře ke článkům mohou vkládat pouze registrovaní čtenáři

Registrace nového uživatele

Reklama
© 2007 Parola s.r.o. - užití obsahu včetně převzetí článku bez písemného souhlasu Paroly spol s r. o. je zakázáno. Výroba www stránek a eshopů
S-Rank (www.seznam.cz) www.i-asap.net