Reklama
Dnes je úterý 26.11.2024     svátek má Artur

Znojemská roštěná


1.9.2011 Pro ženy/Komentáře (0), autor:
admin

Ingredience:

4 plátky roštěné – 1/2 cm silné

4 lžičky hořčice (ostré – dijon)

1 větší cibule nakrájenou na kolečka

4 lžíce oleje

1 hovězí masox

3 lžíce hladké mouky

4 kyselé znojemské okurky nakrájené na malé kostky

4 kuličky nového koření

 

 Plátky masa lehce neklepeme, po obvodu několikrát nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme po horní straně hořčicí. Na oleji lehce osmahneme cibuli. Vložme plátky masa a po obou stranách je osmahneme dohněda. Po té maso podlijeme 250 ml vody a dusíme 15 minut. Zaprášíme mokou, povaříme 3 minuty za stálého míchání. Přidáme okurky, masox, nové koření. Podlijeme 750 ml vody a vaříme na mírném žáru 40 minut. Občas promícháme. Odstavíme, dochutíme solí a pepřem.

 

(recept nám zaslal Petr Čech z Rantířova)

 

 

Diskuze k článku

  Přihlaste se prosím do diskuze JL

email / login:

heslo:

Komentáře ke článkům mohou vkládat pouze registrovaní čtenáři

Registrace nového uživatele

Reklama
© 2007 Parola s.r.o. - užití obsahu včetně převzetí článku bez písemného souhlasu Paroly spol s r. o. je zakázáno. Výroba www stránek a eshopů
S-Rank (www.seznam.cz) www.i-asap.net